Sou a: Inici / Noticies / Presentació de la campanya 'compra i guanya' de la Xarxa de Barris Antics

Presentació de la campanya 'compra i guanya' de la Xarxa de Barris Antics

Aquest dimarts dia 4 de juny s'ha presentat al Parc Ú d'Octubre la campanya de dinamització comercial que organitzen els municipis de la xarxa Barris Antics amb Projectes.

De l’1 al 30 de juny de 2019 tindrà lloc la 9ª edició de la campanya de dinamització comercial que organitzen els municipis de la xarxa Barris Antics amb Projectes. Aquest any la campanya es desenvolupa sota el títol “Barris Antics, compra i guanya” i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de les quatre diputacions catalanes i de la sectorial patronal de comerç (PIMEComerç).

Enfortir la cohesió social, millorar la qualitat de vida dels veïns, disminuir els riscos de segregació social i frenar el despoblament del barri antic són objectius que s’han fixat els ajuntaments en el seu projecte per al barri. La campanya cerca recuperar la centralitat del barri antic i convertir-lo en el lloc de referència per a la vida comercial i cívica del municipi al mateix temps que  promou l’activitat del comerç de proximitat, impulsa el consum i el coneixement dels productes locals, dóna a conèixer el potencial turístic del barri i difon el patrimoni cultural i paisatgístic.

La Xarxa Barris Antics amb Projectes, que organitza la campanya, està constituïda per municipis que desenvolupen o han desenvolupat un projecte finançat pel Fons de foment del programa de barris i àrees d’atenció especial, creat per la Llei 2/2004, de 4 de juny, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen atenció especial.

La Xarxa de barris antics amb projectes la formen: Balaguer, Calaf, Calafell, Cardona, Centelles, Cervera, el Vendrell, Falset, Figueres, Juneda, la Selva del Camp, les Borges Blanques, l’Arboç, Llagostera, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Solsona, Súria, Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

 

El sorteig a Juneda es durà a terme el dia 5 de juliol.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp