Sou a: Inici / Noticies / Presentació del llibre ‘Joguina de la Contradicció’ de la Editorial Fonoll de Juneda

Presentació del llibre ‘Joguina de la Contradicció’ de la Editorial Fonoll de Juneda

Aprofitant la presentació del llibre ‘Joguina de la Contradicció’, recull d’articles del periodista junedenc Miquel Capdevila (1887-1953), la Editorial Fonoll ha celebrat aquest dijous dia 10 al Complex Cultural de Juneda el seu 20è aniversari.

La presentació ha comptat amb la presència d’Albert Aixalà, autor de l’estudi preliminar i curador del volum i de Francesc Canosa, periodista i escriptor, i gran coneixedor del periodisme català del segle XX.

La Editorial Fonoll va celebrar el passat mes d’abril al pub Antares de Lleida el seu 20è aniversari i ha volgut repetir la celebració al poble que la va veure néixer: Juneda, acompanyada d’escriptors, col·laboradors i amics, i amb una exposició de llibres de l’editorial. Josep Gelonch, membre del consell, ha fet un repàs de la trajectòria de la editorial, nascuda el 1997 de la mà d’un grup de joves junedencs i que en un principi publicava bàsicament literatura de proximitat i local i que ha anat ampliant i consolidant el seu projecte. La editorial porta publicats fins al moment un total de 119 llibres.

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp