Sou a: Inici / Noticies / PRESENTAT EL NOU PORTAL DE JUNEDA "juneda.org"

PRESENTAT EL NOU PORTAL DE JUNEDA "juneda.org"

El passat 11 de desembre es feu la presentació del nou portal web de Juneda "juneda.org", pensat per donar servei als junedencs i junedenques.
vista de la p�gina el dia de la presentaci�

vista de la p�gina el dia de la presentaci�

El passat divendres 11 de desembre a les instal·lacions del Complex Cultural es feu la presentació del portal web “juneda.org”. Amb aquest nou servei, l’Ajuntament, a banda de potenciar l’ús de les noves tecnologies, pretén també apropar-les a tots els junedencs, per això ha creat un portal on tothom que ho desitgi podràcrear la seva pròpia pàgina web, tal com va remarcar l’Alcalde Antoni Villas.
 
Així doncs, fent una mica de cas a una frase que se sent tot sovint: “si no ets a internet, no existeixes” l’Ajuntament donaràservei a totes les entitats municipals, també ho faràal món empresarial i comercial de la Vila i  tots els particulars que vulguin tenir un lloc a la xarxa igualment podran crear-se el seu espai web. Igualment tots aquells que ja disposin de pàgina web es podran donar d’alta en el portal de juneda.org i aparèixer així en els cercadors i en els directoris de pàgines de Juneda.
 
Un dels creadors de l’estructura del lloc, Jaume Milà, va fer un petit taller pràctic dels passos a seguir fins arribar a tenir la nostra pàgina. El primer que cal es registrar-se, després rebrem un e-correu de l’administrador que ens donaràla conformitat i ja podem començar el procés creatiu escollint entre més de 50 plantilles.
 
En la portada de juneda.org hi trobem una agenda d’actes locals i el que la fa més interessant i pràctica és que qualsevol usuari registrat pot incloure aquells esdeveniments que cregui oportú, aquests sortiran a la seva pàgina pròpia i un cop els aprovi l’administrador també sortiran al portal principal.
 
A més de donar aquest servei al poble de Juneda, també seràuna font d’informació així hi trobarem enllaços cap als llocs que més utilitat puguin tenir, des dels horaris i telèfons dels transports públics, passant per les farmàcies d’urgència, telèfons d’interès, directoris d’empreses, comerços, locals, equipaments i un llarg etcètera. Per això es demana que tota aquella informació que es cregui útil o convenient i es trobi en falta es faci saber a info@juneda.org.
 
L’equip de juneda.org

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: