Sou a: Inici / Noticies / Quarta edició de ‘Biblioteques amb DO’ a la Biblioteca de Juneda

Quarta edició de ‘Biblioteques amb DO’ a la Biblioteca de Juneda

'Biblioteques amb DO', és un projecte promogut pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que tracta d'acostar la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya. Aquest 2018 té lloc la sisena edició i la biblioteca de Juneda hi participa per quart any consecutiu. El projecte es desenvolupa en forma d’itinerari de gener a novembre i cada mes està dedicat a una DO. La biblioteca Joan Duch de Juneda intervé durant el mes de febrer, dedicat als ‘Costers del Segre’.

Durant aquest mes, la biblioteca acollirà un aparador i exposició de vins del celler Mas Blanch i Jové i de llibres relacionats amb el món del vi. I, en contrapartida, al celler Mas Blanc i Jové hi haurà una mostra d’àlbums il·lustrats i llibres d’autor del fons de la biblioteca.

 

Com en els darrers anys, també es celebrarà el concurs Recepta’m, un concurs de receptes amb vi, amb la participació dels oients de Ràdio Juneda i dels usuaris de la biblioteca a través de les xarxes socials.

 

El proper divendres 9 de febrer a les 8 del vespre hi haurà un Tast vertical amb el celler Mas Blanch i Jové, acompanyat d’una Gran reserva d’òpera vinícola, a càrrec de David Puertas, músic i periodista.

El Dimecres 14 de febrer a les 18 de la tarda tindrà lloc un taller creatiu amb taps de vi i altres materials, a càrrec del centre d’expressió artística Solaç, que anirà adreçat a nens i nens de 4 a 8 anys.

El Divendres 23 de febrer a les 19 hores, la biblioteca de Juneda acollirà l’espectacle de màgia “Receptes màgiques”, amb el mag Ramon Castells i es farà entrega dels premis del Recepta’m.

Per finalitzar, el Dissabte 24 de febrer a les 12 del migdia tindrà lloc una visita a la Vinya dels artistes i es farà la cloenda al celler Mas Blanch i Jové de l’exposició d’àlbums il·lustrats i llibres d’autor, amb un tast de productes de la terra i de poesia vinícola a càrrec de la companyia Cassigalls.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp