Sou a: Inici / Noticies / Reserva de Llotges per a la Festa Major 2017

Reserva de Llotges per a la Festa Major 2017

S’informa a tots els interessats en adquirir una llotja per la Festa Major, que el període d’inscripció s’obre el proper dilluns dia 7. Abans de realitzar la inscripció al caixer de les oficines de la Caixa, s’haurà de treure un document de pagament amb un codi de barres que es podrà obtenir d'aquesta web o a les oficines de l’Ajuntament en horari d'atenció al públic

Aquest any, i repetint la formula de l’any passat, i per tal d’agilitzar els tràmits de pagament, us presentem la forma d’efectuar la inscripció a les llotges de Festa Major.

Com es realitza la inscripció, passos a seguir:

 1. Primer que tot, s’haurà de treure un document de pagament amb un codi de barres que es podrà obtenir clicant aquí o  a les oficines de l’Ajuntament en horari d’oficines.
 2. Un cop obtingut el document es podrà realitzar el pagament de la inscripció a través de la línia oberta de Caixabank o bé a través del caixer automàtic de la Caixa amb una targeta de qualsevol entitat bancària.
 3. Cliqueu aquí per a les Instruccions per realitzar el pagament tant l’opció de pagar-ho a través de la línia oberta com per fer-ho a través del caixer automàtic  amb una targeta bancària. A l’oficina bancaria i a l’Ajuntament també trobareu les instruccions en cas de dubte.

PREU DE LES LLOTGES:

1a fila ................... 65€

2a fila ................... 60€

3a fila ................... 55€

El preu d’inscripció a una llotja és de 55€

Una llotja inclou: la reserva de sis cadires en una llotja a partir del dijous 25 d’agost i en motiu del teatre i durant tots els dies de la Festa Major.

 •  Les inscripcions es podran realitzar del dilluns 7 d’agost fins el divendres 18 d’agost.
 •  Els grups de persones que vulguin tenir llotges juntes s’han d’inscriure correlativament.
 •  El número de la llotja pel sorteig serà adjudicat automàticament per ordre d’inscripció quan s’efectuï el pagament. Aquest any no s’entregarà el número a ma quan es faci la inscripció sinó que el mateix diumenge 20 i previ al sorteig, hi haurà unes llistes amb tos els noms dels interessats i el seu número corresponent (ho marca la inscripció). 
 •  El repartiment de les llotges es farà per sorteig públic, que tindrà lloc el diumenge 20 d’agost a la 1 del migdia al Pista Parc Alegria.
 •  Les persones inscrites no presents al sorteig i que no hagin delegat a ningú en quedaran excloses. Així mateix es perdran els 55€ a compte en cas de renunciar a la llotja.
 •  Un cop adjudicades les llotges el diumenge 20, s’haurà d’efectuar el pagament de l’import restant durant el dilluns 21 i dimarts 22 abans de les 14h a les oficines de “La Caixa” amb un nou document que també us podreu descarregar de la pàgina web de l’Ajuntament o passar-lo a recollir per les oficines de l’Ajuntament.

Accions del document

 • Facebook
 • Twitter
 • Whatsapp