Sou a: Inici / Noticies / Resum dels tallers Aposta per Juneda

Resum dels tallers Aposta per Juneda

La setmana passada van finalitzar els tallers Aposta per Juneda. Aquí teniu un resum de les jornades.
Un moment de la xerrada del sr. Alonso

Un moment de la xerrada del sr. Alonso

La setmana passada van finalitzar els tallers 'Aposta per Juneda', que anaven dirigits a joves emprenedors i persones amb idees de negoci, acte organitzat per l'Ajuntament de Juneda amb la col·laboració de la Diputació de Lleida. Foren tres xerrades impartides per tres magnífics ponents, que van tractar tres aspectes fonamentals en el procés de transformació d'una idea a un possible negoci.

El primer dia, el junedenc Teòfil Camí ens va parlar de la seva experiència i de les oportunitats de futur, en una xerrada plena d'entusiasme i optimisme. El dia 11, el professor de la UdL José Manuel Alonso va tractar el tema del Pla d'empresa, el full de ruta que qualsevol que vulgui muntar un negoci hauria de mirar d'el·laborar. Així mateix, va analitzar-ne les parts principals, exemplificant molt els seus arguments, i va lliurar als assitents el quadern de l'emprenedor, una guia pràctica per la confecció d'aquest document tant necessari, per exemple, a l'hora d'obtenir finançament. El darrer dia, Marta Aguilar, del Centre de promoció i gestió d'iniciatives d'autoocupació (CP'AC) ens va introduïr a un dels temes més feixucs: el dels tràmits necessaris per la creació d'empreses. La Marta, però, va fer una exposició àgil i plena d'enllaços interessants que va mantenir als assistents ben atents, i també va lliurar documentació a tots els que es van acostar al Complex.

Des de l'Ajuntament de Juneda fem una valoració molt positiva d'aquests tallers, els primers d'aquest estil que s'han fet a Juneda, si bé s'esperava comptar amb més assistents. I més si tenim en compte que eren totalment gratuïts, que es van fer unes enquestes entre els junedencs que aprovaven la celebració d'un acte com 'Aposta per Juneda', i que la taxa d'atur de la població jove a Juneda no és aliena a la realitat d'altres municipis catalans. En tot cas, l'Ajuntament continuaràapostant per Juneda. I tu, apostes per Juneda?

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: