Sou a: Inici / Noticies / TalmApeu, caminada per la Banqueta el 7 de juny

TalmApeu, caminada per la Banqueta el 7 de juny

L’associació Talma ha organitzat, pel diumenge 7 de juny, la 1a Caminada Juneda TalmApeu.

L’activitat s’iniciaràamb la concentració dels participants a les instal·lacions de Talma a Juneda (carretera de Torregrossa, km. 10,5) a partir de les 8.00 hores del matí amb la recollida de la samarreta, per donar inicia a la caminada a les 9.00 hores.

El recorregut passaràper la Banqueta del Canal d’Urgell en el tram de la Vila de Juneda direcció els Nou Salts. En total, el trajecte té 8’5 kilòmetres, però cada participant podràescollir fins quin tram vol arribar. El trajecte és d'anada i tornada pel mateix camí, i en cap cas seràobligatori fer tot el traçat.

El preu de la inscripció és de 5 euros, i inclou samarreta commemorativa, avituallaments durant el recorregut i esmorzar popular en finalitzar la caminada. Les inscripcions es poden fer fins al 26 de maig a través de la web de Talma (www.talma.cat) i també a les Botigues i al Centre de Jardineria de Talma. Hi ha també la possibilitat de fer inscripcions en grup, per la qual cosa cal posar-se en contacte amb el correu electrònic esports@talma.cat.

La jornada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Juneda, el Consell Esportiu de les Garrigues, Malteria La Moravia SL-Bell-lloc d’Urgell, Masia Tero i Patfran.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: