Sou a: Inici / Noticies / Toni Albài Fermí Fernàndez oferiran la seva visió sobre procés el dilluns vinent a les piscines

Toni Albài Fermí Fernàndez oferiran la seva visió sobre procés el dilluns vinent a les piscines

Les piscines de Juneda seran l’escenari, el proper dilluns 27 de juliol a partir de les 20.30 hores, d’un acte que comptaràamb dos ponents de luxe i força populars per les seves aparicions televisives: Toni Albài Fermí Fernàndez.
L’acte s’emmarca dins les iniciatives endegades per diferents entitats de cara a les eleccions autonòmiques del proper 27 de setembre. En aquest cas, seràamb la xerrada “Ser catalans, una llarga història”. Durant aquest acte, Toni Albà-humorista, actor, autor i director-, i Fermí Fernàndez –humorista, presentador, periodista i locutor- oferiran el seu particular punt de vista sobre el procés sobiranista. Un dia després, el dimarts 28, el Casal Vinaixenc de Vinaixa acolliràuna altra xarrada del mateix caire, en aquest cas del periodista i director d’Afers exteriors, Miquel Calçada, que parlaràsobre “Compte enrere cap a la independència”. Tant l’acte de Juneda com el de Vinaixa estan organitzats per Araeslhora.cat, Assemblea.cat Juneda, Assemblea.cat Les Garrigues, Òmnium, 27º09’2015”, Ara és l’hora i els respectius Ajuntaments de Juneda i Vinaixa. La xerrada de Juneda arribarànomés dos dies després de l’acte que l’Assemblea.cat organitza aquest dissabte als Camps Elisis de Lleida a partir de les 7 de la tarda, i en què, sota el nom de “Via Lliure a la diversitat, tots cap a la República Catalana”, inclouràparadetes, músiques de món, percussió, grallers, actuacions dels Castellers de Lleida, parlaments de Jordi Sànchez (president de l’ANC) i un fi de festa amb Pepet i Marieta.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: