Sou a: Inici / Noticies / Torna el projecte Juneda + Florida

Torna el projecte Juneda + Florida

L’Ajuntament de Juneda impulsa 'Les Garrigues en Flor 2019', amb ajudes per decorar el poble.

“Les Garrigues en flor” és una proposta que s’organitza des del Consell Comarcal per embellir les poblacions i té lloc a tota la comarca des del 18 de maig al 2 de juny del 2019. En el nostre cas, el projecte Juneda + Florida canviarà el format de concurs perquè més gent es decideixi a guarnir les façanes. Aquest any, enlloc de concurs, els participants que embelleixin casa amb plantes i flors naturals es premiaran amb una bonificació.

 

En concret, tots els participants que decorin finestres i balcons visibles des de la via pública amb:
- Retorn d’un 50% de l’import de la compra de plantes i flors naturals que s’hagin adquirit a les botigues de Juneda.
- Atorgant fins un màxim de 50 € per la casa participant.

 

Poden participar totes les persones que s’inscriguin al Complex Cultural des del dia 8 al 30 d’abril ambdós inclosos. Omplint una sol·licitud d’inscripció de manera presencial en horari del Complex de 16:00h a 20:00h de la tarda, afegint el número de compte per fer la transferència del 50% del tiquet.
Només s’admet una inscripció per immoble.

 

Els dies 27, 28 i 29 de maig, es passarà a comprovar les cases participants.


Per tal de rebre la bonificació, un cop acabada la proposta “Les Garrigues en Flor”, entre els dies 3 al 7 de juny, caldrà presentar al Complex Cultural, la següent documentació justificativa:
- Sol·licitud d’inscripció o butlleta de participació (fitxa que es penja al balcó)
- Una (o diverses) fotografia del balcó, finestra ornamentada visible des del carrer durant el període Garrigues en flor (Es pot enviar per correu electrònic a complexcultural@juneda.cat i en facilitarem la impressió).
- Una factura /tiquet de compra segellat que especifiqui l’adquisició de les flors naturals que es vegin a la fotografia.


Ajudem entre tots a enriquir el paisatge garriguenc i gaudim de la primavera més florida.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp