Sou a: Inici / Noticies / Tot a punt per la temporada de piscines a Juneda

Tot a punt per la temporada de piscines a Juneda

Durant aquest mes de maig s’ha procedit a substituir les rajoles que envoltaven la piscina mitjana per unes d’especials antilliscants, de superfície ondada, que equilibra el nivell d’adherència amb el sòl sec i mullat, reduint el risc de caigudes o relliscades.

Es tracta d’una primera fase que s’espera completar l’any que bé quan es substituirà la pavimentació al voltant de la piscina gran. 

També s’han reemplaçat les peces de revestiment ceràmic interior que estaven malmeses o trencades.

Està previst que durant la Festa de les Cassoles, els dies 3 i 4 de Juny les piscines obrin al públic; i també durant la Festa del Kalikenyo dels dies 8, 9 i 10, per als assistents als Concerts. La temporada de les piscines, però, començarà oficialment el dia 13 de juny i s’obrirà inicialment per les tardes, fins al dia 24 de juny en que ja estaran obertes tot el dia en el seu horari habitual.

Els preus de l’entrada i dels abonaments no han variat respecte l’any passat i seran de 5 € l’entrada individual, 36€  l’abonament individual i 65€ el familiar. Els jubilats i discapacitats estan exempts. També hi ha la possibilitat d’un abonament de 10 dies consecutius al preu de 15€. En el cas de grups escolars i/o de cases de colònies el preu serà d’1€ per dia i persona. Els titulars del Carnet jove tindran una bonificació del 10% en l’entrada individual. 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp