Sou a: Inici / Noticies / Xerrada de Teòfil Camí inaugurant els tallers Aposta per Juneda

Xerrada de Teòfil Camí inaugurant els tallers Aposta per Juneda

L'emprenedor i empresari junedenc Teòfil Camí fou l'encarregat de fer el primer taller d'Aposta per Juneda. Dimarts 11, segona sessió.
El Filo en plena explicaci�

El Filo en plena explicaci�

L'empresari i emprenedor junedenc Teòfil Camí, "Filo", fou l'encarregat de fer la primera de les tres xerrades-tallers programades dins Aposta per Juneda, les càpsules formatives organitzades per l'Ajuntament de Juneda i la Diputació de Lleida i dirigides a joves empenedors i qualsevol persona amb alguna idea de negoci.

En una xerrada d'una mica més de 2 hores, un Filo enèrgic exposàel seu punt de vista sobre l'empenedoria. el moment actual, les realitats empresarials, i els factors claus de l'èxit, exemplificant-ho amb la realitat de les empreses en les que estàinvolucrat i argumentant-ho amb estadístiques i xifres significatives. L'èmfasi en les persones, en l'equip humà, i en les relacions personals foren constants en la seva exposició, sense oblidar la importància dels canvis tecnològics o la formació.

El proper dimarts 11 de juny al Complex i a partir de les 19.00h, el professor de la UdL José Manuel Alonso faràun taller que tractarà"De la idea a la empresa a través del business plan". Esperem la vostra assistència, no us ho perdeu!

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: