Search
Close this search box.

Quina cultura t’oferim?

Juneda, amb una tradició cultural centenària, és un pol cultural de Ponent, que ofereix activitats culturals fetes des del territori amb voluntat d’atreure públic d’arreu del país. Ja sigui a través de l’oferta teatral del Teatre Foment, les exposicions del CAMP, les activitats literàries de la Biblioteca Joan Duch, les actuacions musicals del festival Els rentadors, o els seus reconeguts premis literaris. 

El Teatre Foment de Juneda és un equipament cultural de titularitat municipal que té com a principal objectiu el foment de la cultura i la difusió de les arts escèniques i musicals, i la seva projecció al públic en general.

És un espai obert a la cultura, i més enllà de la seva finalitat d’exhibició i de suport a la creació i a la formació escènica, el Teatre pretén ser també un espai obert al municipi i al seu teixit associatiu.

 El Teatre Foment treballa per tal de:

  • Oferir una oferta de programació amb rigor i qualitat, adaptada a tots els gustos artístics.
  • Diversificar les propostes teatrals i de dansa vinculant diferents estils i gèneres, per tal de donar a conèixer tots els àmbits de la creació artística de les arts escèniques.
  • Consolidar els espectadors fidels a la nostra programació, així com, atreure nous públics de la població, comarca i la província.
  • Impulsar i donar suport el teixit escènic i musical de la comarca i província.


Consulteu la programació a
www.teatrefoment.cat

UBICACIÓ

El Teatre Foment es troba al carrer Roger de Llúria, 7, al costat de la Biblioteca Joan Duch i el Centre de les Arts i la Memòria de Ponent (CAMP), formant una illa cultural al centre de Juneda.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS

Aforament: 272 localitats
Pati de butaca amb grada fixa i 15 fileres
Climatització: sistema de calefacció
Espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda

CONTACTE

info@teatrefoment.cat
www.teatrefoment.cat

El CAMP Centre de les Arts i la Memòria de Ponent és el centre cultural i expositiu de l’Ajuntament de Juneda. 

El CAMP es proposa generar coneixements i experiències sobre el territori de Ponent i reforçar la seva identitat posant-hi al centre Juneda i els pobles de l’entorn de la plana de Lleida, perquè ens puguem reconèixer en allò que som i alhora ens puguem projectar arreu del país.

El CAMP és troba ubicat a la seu històrica de la Cooperativa del Camp de Juneda, a la vora del Teatre Foment i la Biblioteca Juneda, formant un illa cultural al centre de Juneda.

Línies d’acció

Sales obertes per a entitats i associacions.
Exposicions de llarga durada
Exposicions temporals
Ponent Lab
Experiències CAMP
CAMP Educació

Consulteu la programació i els espais que ofereix el CAMP a www.campjuneda.cat

Contacte

Centre de les Arts i la Memòria de Ponent
Carrer Roger de Llúria 13
25430 Juneda (Les Garrigues, Lleida)
686 20 73 93
info@campjuneda.cat
www.campjuneda.cat

Horaris
Dilluns — divendres
16 – 19 h

Dissabte
Visites concertades trucant al telèfon 686207393

Tancat els dies festius.

La Biblioteca Joan Duch és un servei públic municipal que forma part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. La seva missió és facilitar l’accés lliure i gratuït a la informació, la formació, la cultura i el lleure per afavorir el creixement individual i col·lectiu.

El servei es caracteritza per una atenció personalitzada, al detall, i de bona qualitat. Els valors són: la pluralitat per integrar la diversitat de punts de vista fomentant el respecte, el dinamisme, per saber adaptar-nos als canvis i a les noves necessitats, el compromís, per reduir les bretxes socials, culturals i digitals i l’equitat, per garantir la igualtat d’oportunitats entre totes les persones.

Horari d’hivern
Matins
Dimarts i dijous  9-13 h
Tarda
Dilluns, dimarts, dimecres, divendres 15.30-20 h

Horari d’estiu
Juny, juliol, agost
Matí
Dimarts-divendres 9-13 h
Tarda
Dilluns 16-20.30 h
Bibliopiscina: dimarts de juliol, 16.30 h-19.30 h

Contacte:

Carrer La Font, 30 1r pis – 25430 JUNEDA
biblioteca@juneda.cat
Telèfon i whatsapp 679579082
Twitter: @bibliojuneda
facebook, instagram i youtube: @bibliotecajuneda

El festival de música Els Rentadors va arrencar l’any 2019 amb l’objectiu de gaudir de música de qualitat en un espai íntim i acollidor com són els antics safarejos de Juneda, un espai recuperat que forma part del patrimoni històric del poble. 

Hi han passat artistes com Roger Mas, Sidonie, Blaumut, Pau Vallvé, Renaldo&Clara, Ferran Palau, Xarim Aresté o Clara Peya, entre d’altres. Des del festival sempre es treballa en una línia d’artistes que formen part de l’escena musical catalana actual, ja siguin emergents o consolidats.

El festival és du a terme els divendres de juliol.

Seguiu l’actualitat del festival i consulteu la programació a:

Web elsrentadors.cat
Twitter @elsrentadors
Instagram elsrentadors
Facebook elsrentadors

Search
Close this search box.