Search
Close this search box.

Quins esports pots fer?

Juneda és capdavantera en l’esport base i disposa d’uns equipaments que fan possible que puguem acollir la gran varietat d’esports que s’hi poden practicar. Comptem amb una quinzena d’entitats esportives que dinamitzen l’esport junedenc i amb un ventall instal·lacions esportives com: camp de futbol, 3 pistes de pàdel, pavelló poliesportiu, piscines municipals, gimnàs de La Farinera, circuit de BTT i la pista polivalent Parc Alegria.

Fundat als anys noranta amb una capacitat d’unes 500 persones, disposa de 4 vestuaris i d’una àmplia varietat de serveis.

Activitats: Esportives com hoquei, patinatge artístic, futbol sala, gimnàstica de la gent gran o activitats dirigides per Talma.; també activitats culturals i festives i a més, acull les estades i els stages esportius.

Per reservar aquest equipament cal enviar un correu a esports@juneda.cat i promocioeconomica@juneda.cat

Camp de futbol de gespa artificial que compta amb 6 aspersors de gran caudal, amb dues graderies cobertes amb capacitat d’unes 350 persones assegudes, 4 vestidors i amb la previsió a curt termini de la instal·lació de 2 vestidors més per al futbol femení. Disposa de marcador digital i també disposa d’un desfibril·lador.

Activitats: Els principals usuaris són el CF Juneda i l’Escola de Futbol Intercomarcal

El complex de les piscines municipals compta amb 3 piscines, la més gran té una delimitació de 25×16 metres, la mitjana d’uns 16×7 metres i la petita és de 10 metres de llargada conformada per dues circumferències, una de 6 metres de diàmetre i l’altra de 4 metres. L’espai consta d’una marquesina feta de fusta per activitats lúdiques, un bar, terrassa i amb serveis vestuaris i dutxes.

Activitats: La piscina s’obre a principis de juny fins a finals d’agost (cada any es decideix les dates exactes d’obertura i tancament)

Abonament i entrades a les piscines: piscinesjuneda.cat

Aquest equipament consta de 3 pistes de pàdel homologades, 2 de les quals estan cobertes. La zona de pàdel és gestionada per l’empresa Dakirol, que a més a més dels lloguers de pistes, tenen escola de pàdel i són els promotors de diferents tornejos d’àmbit nacional durant tot l’any.

Per a més informació sobre les pistes i serveis: www.dakirol.cat

L’espai de la Farinera és un espai al costat mateix del CAMP (Centre de les Arts i la Memòria de Ponent) i el Teatre Foment, dividit en tres plantes.

A la planta baixa tenim una sala diàfana, LA FARINERA, amb parquet, miralls i barra on es duen a terme activitats com dansa clàssica i funky gestionades pel Grup l’Esclat, sessions de zumba i activitats del gimnàs com pilates o esquena sana, alguna xerrada o activitats puntuals per a joves. També s’hi representen obres de teatre de petit format.

Per reservar la planta baixa d’aquest equipament cal enviar un correu a info@campjuneda.cat

A la primera i segona planta hi trobem el RACÓ DE L’ENTRENAMENT, un gimnàs dotat amb sala per fer activitats i sessions dirigides de fitness, una sala de màquines amb aparells per musculació i tonificació, i una sala d’spinning, amb bicicletes, el·líptica, rem i cintes de córrer, 

El Racó de l’entrenament està gestionat pel Consell Esportiu de les Garrigues i compta amb professionals titulats amb esport i salut..

Més info al blog http://racodelentrenament.blogspot.com/

Inscripcions a l’enllaç https://forms.gle/6cYjUSMn6ZWNs4tr9

La Pista Parc Alegria és l’equipament més polivalent què disposem. Són 2.000 m2 amb una part coberta de 1.600 m2.

En aquest espai el 80% de les activitats que es duen a terme són culturals, d’oci i festives.

Les activitats esportives que acull són diferents entrenaments d’hoquei, patinatge o futbol.

Per reservar aquest equipament cal enviar un correu a esports@juneda.cat i promocioeconomica@juneda.cat

Aquest espai amb una extensió de 3.300 m² en total, consta de dues porteries de futbol i està gestionat  per l’ajuntament. Està disponible  a qualssevol tipus d’activitat.

Un espai de terra situat a l’entrada nord de Juneda i amb una superfície de 6.000m² .

Disposa de 5 pistes: 2 pistes de salts i 3 de recorregut amb obstacles.

La major part de les activitats són amb BTT.

Aquest espai està gestionat i dinamitzat per l’escola de ciclisme de Juneda i el Consell Esportiu de les Garrigues.

Search
Close this search box.