Sou a: Inici / Noticies / ‘Artipunt’ d’Incursió Social es presenta a Juneda al Teatre Foment

‘Artipunt’ d’Incursió Social es presenta a Juneda al Teatre Foment

Aquest dissabte 2 de desembre al vespre, s’ha presentat al Teatre Foment la comèdia ‘Artipunt’ fruit del projecte escènic Incursió Social. Es tracta d’un projecte que promou la participació en les arts escèniques de col·lectius vulnerables que sovint no poden accedir a àmbits de creació cultural.

Els centres participants són l’Associació Alba de Tàrrega, Acudam de Mollerussa, Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, L’Olivera de Vallbona de les Monges, Centre Talma de Juneda, Residència de Sant Bartomeu de Bellpuig i Residència Municipal d’Avis de Juneda.

Després de la seva estrena dijous al Teatre l’Escorxador de Lleida i divendres al Teatre Ateneu de Tàrrega, dissabte el teatre Foment ha quedat petit per a l’estrena a Juneda d’aquesta comèdia delirant, plena d’humor i de moments de gran tendresa. L’equip docent, encarregat també de la direcció artística, estava format per Vero Cendoya, Anna Barrachina, Marta Pérez, Natalia Cadena i Ramon Giné. Professionals i participants han col·laborat estretament al llarg de tres mesos en el procés creatiu.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp