Sou a: Inici / Noticies / Celebració del centenari del Club de Futbol Juneda

Celebració del centenari del Club de Futbol Juneda

El passat dissabte 7 de juliol es dugué a terme una gran festa per celebrar els cent anys de futbol a la vila de Juneda.

Nota del CF Juneda:

 

El passat dissabte 7 de juliol es dugué a terme una gran festa per celebrar els cent anys de futbol a la vila de Juneda.

La jornada començà a les sis de la tarda al camp municipal d’esports amb diferents partits de futbol 7 entre futbolistes de diferents èpoques: des de jugadors que han jugat en la última dècada fins a jugadors que s’havien posat les botes als anys 70. També hi tingué presència l’equip femení que competí a l’any 2000. En total més de cent jugadors i jugadores es tornaren a posar les botes sobre la gespa artificial estrenada també aquesta temporada. Igualment hi hagué una gran assistència d’espectadors, més de 500 persones s’aproparen al Camp Municipal per gaudir de la festa.

Un cop finalitzats els partits es realitzà un acte d’homenatge i l’entrega d’un banderí commemoratiu a tots els presidents, entrenadors i jugadors que han format part de la història del club.

Per acabar amb els actes, al Camp Municipal es disputà un partit de futbol 11 entre els veterans del CF Juneda i l’Agrupació Barça Jugadors, que comptaren a les seves files amb ex-jugadors de primer nivell com Sànchez Jara o Ferrón. El resultat final fou de 2 a 7 favorable al conjunt blaugrana.

La festa acaba a la Pista Parc Alegria amb un sopar de germanor i una sessió de discomóbil.

Des del club, es vol recordar que encara queden tres moments importants per acabar amb els actes de commemoració del centenari: l’estrena de l’himne del club i una exposició fotogràfica, ambdós actes tindran lloc a l’agost durant la festa major, i la presentació del llibre: “Història del CF Juneda” que es realitzarà al mes de novembre.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp