Sou a: Inici / Noticies / Cursets de Natació a les piscines de Juneda

Cursets de Natació a les piscines de Juneda

S’han obert les inscripcions per als cursos de natació per adults i per nens i nenes de Llar2 i P3, que organitza cada any el Consell Esportiu de les Garrigues i l’Ajuntament de Juneda.

Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament fins al 27 de juny o trucant al Consell esportiu de les Garrigues (973 14 26 58)

 

Els cursets de natació per a nens i nenes de Llar2 i P3 es realitzaran del 2 al 27 de juliol a les piscines municipals de Juneda, de dilluns a divendres de 12 a 12,45, per 60€. Es tracta de familiaritzar als nens i nenes amb el medi aquàtic i iniciar-los a la natació. Durant la primera setmana hauran de venir acompanyats d’un familiar per tal de col·laborar en l’aprenentatge. És necessari portar casquet de natació.

Curset Natació nens/es 2018

 

Els cursos per a adults tenen un preu de 65€ i es realitzaran en les mateixes dates, de dilluns a divendres, de 20 a 21 hores a les piscines municipals de Juneda, en tres nivells diferents: iniciació a la natació, entrenament i perfeccionament de la tècnica.

 

Curset Natació adults 2018

 

Com a novetat per aquest 2018, el gimnàs ‘Racó de l’entrenament’, gestionat pel Consell Esportiu de les Garrigues, organitza activitats a les piscines durant el mes de juliol, com l’Aquacross, activitat d’alta intensitat; Body Pump; Esquena sana; posa’t en forma, exercicis físics diversos per a millorar la força, resistència, flexibilitat i equilibri; Iopilates + zumbatón, mix de resistència cardio-respiratòria i força; i Waterpolo, esport aquàtic d’equip. Les inscripcions es poden fer al Racó de l’entrenament, al carrer passatge cooperativa de Juneda (edifici La Farinera) o enviant un mail a esports4@garrigues.cat

 

Racó entrenament_Aquacross 2018Racó entrenament_Body Pump 2018Racó entrenament_Esquena sana 2018Racó entrenament_Posa't en forma 2018Racó entrenament_Waterpolo 2018Racó entrenament_Zumbaton 2018

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp