Sou a: Inici / Noticies / Inauguració de l’exposició ‘Somies o treballes’ de la Mercè Bellera al Complex Cultural

Inauguració de l’exposició ‘Somies o treballes’ de la Mercè Bellera al Complex Cultural

Aquest divendres a les 8 del vespre s’ha inaugurat al Complex Cultural de Juneda l’exposició de la fotògrafa lleidatana Mercè Bellera, organitzada pel Centre d’Arts Juneda i l’Ajuntament de Juneda. Les fotografies estaran exposades al Complex Cultural fins al dia 17 de novembre i es podran visitar de dilluns a divendres de 16 a 20 hores.

“Somies o treballes” és un projecte de fotografia artística que mostra l’ocupació laboral dels seus protagonistes i la contrasta amb les seves professions desitjades, desvetllant al públic la dicotomia moltes vegades present a la nostra societat entre el que “som” a nivell professional i el que voldríem o “somiaríem ser”.

 

La mostra en qüestió està formada per una sèrie de dos fotografies per cadascun dels diferents protagonistes, articulant el següent discurs visual: En la primera imatge es descriu de forma agnòstica l’activitat professional desenvolupada per cadascun dels protagonistes en seu entorn de treball habitual, mentre que en la segona, es materialitzen les seves vocacions a partir de la recreació de les professions somiades.

 

Aquest projecte pretén obrir una porta a la reflexió personal sobre la importància d’exercir una professió alineada amb les nostre discurs vital. Així mateix, invita també a reobrir el debat sobre fins a quin punt els constrenyiments determinats per les diferents condicions de contorn culturals i/o socioeconòmiques ens poden arribar a allunyar d’aquest objectiu vital.

 

 

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp