Sou a: Inici / Noticies / Inauguració exposició 'Mestres de la Pintura Lleidatana, segles XIX i XX’

Inauguració exposició 'Mestres de la Pintura Lleidatana, segles XIX i XX’

Aquest divendres dia 3 de març, a les 7 de la tarda, s’ha inaugurat a Juneda l’exposició ‘Mestres de la Pintura Lleidatana, segles XIX i XX’ que estarà al Complex Cultural fins al 28 d’abril. A l’acte hi han assistit unes 60 persones i ha comptat amb la presència de Jesús Navarro i Guitart, director del Museu d’Art Jaume Morera de Lleida, que ha dit unes paraules en suport de l’art i del col•leccionisme.

L’alcalde de Juneda, Antoni Villas ha manifestat també el seu agraïment per la cessió d’unes obres de tan valor i que representen una oportunitat única a Juneda per veure l’evolució de l’art i les diferents tendències artístiques que s’han donat al llarg d’un segle i mig a l’entorn lleidatà. 

La mostra s’inicia amb una obra d’en Jaume Morera del 1890 i finalitza amb obres de finals del segle XX, amb un total de 38 peces que formen part d’una col•lecció privada.
En l’exhibició a més del mencionat Jaume Morera hi podrem trobar obres de Baldomer Gili, Xavier Gosé, Lamolla, Viladrich, Perico Pastor i Gregori Iglesias, entre altres.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp