Sou a: Inici / Noticies / Inventari Recursos Acollida Persones Refugiades

Inventari Recursos Acollida Persones Refugiades

El Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades, ha elaborat una fitxa unitària per a tot el territori, on es recolleixen, de forma centralitzada a través dels ajuntaments, tots els recursos, tant els de naturalesa material (habitatges...) com immaterial (serveis de traducció, acompanyament escolar...), per a l’acollida de persones refugiades.
El Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades, és un òrgan d’assessorament, de participació i de coordinació de les administracions públiques catalanes i les entitats i organitzacions socials que actuen en l’àmbit d’acollida de les persones demandants de protecció internacional o refugiades a Catalunya.

A la vista de la multitud d’oferiments de tota mena que persones a títol individual, entitats, empreses, etc. posaven a disposició de les institucions i les entitats, va decidir elaborar una fitxa unitària per a tot el territori, de tal manera que, finalment, el Comitè disposi de la informació sobre el total de recursos que dinàmicament s’hauran ofert per a l’acollida de persones refugiades.

Qualsevol junedenc que vulgui oferir el seu ajut pot dirigir-se a les oficines de l'Ajuntament, per registrar el seu oferiment.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: