Sou a: Inici / Noticies / Juneda ja té definit el programa de la seva Festa Major

Juneda ja té definit el programa de la seva Festa Major

La Festa Major de Juneda ja té definit el programa d’actes per a la seva Festa Major, que se celebraràdel 28 al 30 d’agost. La programació inclou un seguit d’actes força variats i per a tots els gustos.

Les activitats començaran el divendres 28 a la 1 del migdia amb el repic de campanes a càrrec dels Campaners de Juneda. A la tarda, a les 18.30 hores, es faràla cercavila d’inici de festa amb Fadunito i la companyia El Petit Circ, i a les 19.00 hores se celebraràla missa. A les 19.30, al Complex Cultural, s’inauguraran les exposicions ‘Música i art’, ‘Multi-Art’ i de Ton Gorgues.

Al vespre, a les 21.00 hores, Ferran Montardit faràa l’Ajuntament el pregó de Festa Major i es lliuraran els premis del Concurs de Cartells. Un sopar popular amb entrepàde xulla a la plaça de Jacint Rosinach donaràpas al correfoc amb els diables Els Rojos de Junda, que es faràa les 23.30 als carrers Prat de la Riba i Sant Salvador.

En acabar a les 2 de la matinada, el Parc Alegria acolliràa Nit Jove amb el grup Hotel Cochambre i discomòbil amb DiscoChambre.

Passat al dissabte 29, durant el matí estan programats la Cervavila amb la Banda Molí Vell de Juneda, la missa de Sant Joan Degollat, la plantada de gegants i capgrossos, el concert de grallers i passejada, amb la traca d’inici de la Festa Major, i el Concurs de Colles Sardanistes i la ballada de sardanes amb la Cobla Costa Brava.</br>

Ja a la tarda, s’ha programat, a les 18.00 hores, un cafè concert amb l’Orquestra Costa Brava al Parc Alegria; l’espectacle d’animació amb la Companya Ai l’As!, a les 19.00 al carrer Democràcia; i l’espectacle ‘L’Audiència I-Real’, amb la Companyia Toni Albà, a les 20.00 a les piscines.
</br>
I a la nit, ball per a tothom amb l’Orquestra Costa Brava a les 23.30 al Parc Alegria, el mateix escenari on, a partir de la 1 de la matinada, arribaràel torn per als Catarres i Raggatunning.

La nit acabaràamb una discomòbil i, ja a les 7 de la matinada, amb una batucada amb Pim Pam Dale Maraca i a les 8 del matí amb un esmorzar popular a la plaça de Jacint Rosinach.

El diumenge 30 s’encetaràa les 11.00 hores amb la Missa per als Malalts, i la resta d’actes es concentraran a la tarda i a la nit: a les 18.00 hores, amb un concert de l’Orquestra Selvatana al Parc Alegria; a les 19.00, amb els tradicionals cóssos i cucanyes al carrer de la Font; a les 20.00, amb el ball de tarda amb la Selvatana; a les 21.00, amb els monòlegs d’Àngel Rielo a les piscines; a les 12 de la nit, amb el ball de nit amb l’Orquestra Selvatana; a les 0.30, amb el correbars amb la batucada dels Rojos de Junda; a les 2.00, amb la Nit Jove amb La Glamour Band i La Cosa Nostra; i per acabar, discomòbil.

El dilluns 31, darrer dia de la Festa Major, començaràamb inflables per als més petits al Parc Alegria a les 11.00 hores. Ja a la tarda, a les 17.00, a carrer de la Font, hi ha prevista la Cursa Ciclista 52è Trofeu Vila de Juneda; a les 19.00, a Parc Alegria, s’ha programat un concert amb l’Orquestra Nueva Etapa, i a la mateixa hora, al carrer de la Democràcia, l’espectacle infantil ‘Els exploradors de l’aigua’, amb la companyia Circulant, i també a les 9.00, la Missa per als difunts.

Més tard, a les 20.30, es faràun ball de tarda amb l’Orquestra Nueva Etapa al Parc Alegria, i a les 21.00 estàprevist el correfoc infantil amb Els Rojos de Junda i la companyia La Hydra d’Artesa de Lleida.

La Festa Major de Juneda obriràla seva darrera nit amb el sopar del jovent al Poliesportiu a càrrec del Jovent Junedenc, seguit al Parc Alegria d’un ball de nit amb Nueva Etapa i la nit jove amb La Banda del Coche Rojo i DJ Kate Ear & Louis Fox.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: