Sou a: Inici / Noticies / La Cursa de les Cassoles, a punt per la seva segona edició

La Cursa de les Cassoles, a punt per la seva segona edició

El Consell Esportiu de les Garrigues, l'Ajuntament de Juneda i l'ADPN La Banqueta organitzen pel dissabte 30 de maig la segona edició de la Cursa de les Cassoles de Juneda, prova puntuable per a la Lliga Ponent.

La cita es compondràde tres distàncies: una cursa de 10 kilòmetres, una de 5 i una caminada popular de 7,5. La caminada no tindràcronometratge i seràno competitiva, per tant, no hi hauràpremis als primers classificats. Hi hauràtambé curses infantils.

L’horari de sortida de les curses seràles 19.00 hores des del voltant del recinte de les piscines de Juneda. Totes les persones inscrites en una de les dos curses o en la caminada popular la seva bossa de corredor amb el regal oficial de la cursa. Hi hauràpunt d’avituallament per a la cursa llarga i per la caminada popular al kilòmetre 6 aproximadament i a l’arribada. Per la cursa de 5 kilòmetres, només a l’arribada.

Tots tres circuits discorren pel majestuós passeig de la Banqueta de la quarta sèquia del canal d'Urgell al seu pas per Juneda, des d’on es podràgaudir de les vistes dels espais i salts d'aigua de la primera, segona màquina i dels 9 salts, així com de l'ombra que ofereixen els plataners durant gairebé tot el recorregut, que seràen un 17,5% sobre asfalt i el restant 82,5% per camins de terra.

Entre altres elements, hi hauràun pernil pel primer/a de la cursa llarga, servei de guarda-roba, grup d'animació a mig recorregut, servei de dutxa i vestidors, invitació per a les cassoles del dia següent, servei de fisioteràpia a l'acabar la cursa a càrrec de Fisio Juneda, bany nocturn gratuït as les piscines, sorteig de material dels diferents col·laboradors, pantalla gegant per veure la final de la Copa del Rei de futbol (FC Barcelona-Athletic de Bilbao), inflables per als nens i nenes durant la tarda i moltes sorpreses més.

Podeu trobar més informació a: http://cursacassoles.blogspot.com.es/

Us podeu inscriure a: http://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=652

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp
arxivat sota: