Sou a: Inici / Noticies / La iniciativa ‘Fem Dansa’ arriba a Juneda amb l’espectacle ‘A Vore’

La iniciativa ‘Fem Dansa’ arriba a Juneda amb l’espectacle ‘A Vore’

Aquest diumenge 18 de novembre s’ha representat al Teatre Foment de Juneda, l’espectacle ’A Vore’, de Ramon Balagué, Sònia Gómez i Astrio, amb l’assistència d’uns 100 espectadors.

‘A Vore’ és un projecte de mestissatge temporal i “tradificció” sobre la cultura popular de les Terres de l’Ebre. És una recerca musical i dancística que treballa a partir del document i l’expressivitat tradicional, els ritmes, les danses, les paraules de les comarques del Baix Ebre – Montsià i Baix Maestrat i les fa dialogar amb la música del grup de jazz d’avantguarda Astrio i la dansa performativa de la coreògrafa Sònia Gómez, acompanyats pels ebrencs Ramon i Carme Balagué i el castellonenc Pau Puig.

 

L’obra forma part del projecte ‘Fem Dansa’ d’aquest 2018, iniciativa liderada per l'Associació de professionals de la Dansa de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu, apropar la dansa a la ciutadania. Enguany ha arribat a la seva tercera edició i a més de Juneda hi col·laboren altres sis municipis: Sant Hipòlit de Voltregà,  Palamós,  Alcover, Sant Joan de les Abadesses, Martorell i Tremp

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp