Sou a: Inici / Noticies / Premis Carles Hac Mor i Joan Duch 2017

Premis Carles Hac Mor i Joan Duch 2017

El Premi Carles Hac Mor rep 69 originals en una primera edició d’èxit. Una vintena de treballs opten a guanyar el Premi de poesia Joan Duch, que enguany celebra la seva majoria d’edat

Un total de 69 originals s’han presentat en una primera edició d’èxit del Premi Carles Hac Mor a plaquettes d’escriptura subversiva. Aquest guardó de nova creació, impulsat per l’editorial Fonoll, l’Ajuntament de Juneda i la Comissió Premi Literari Joan Duch, vol homenatjar el poeta lleidatà homònim, que va morir just ara fa un any. Per la seva part, una vintena de treballs opten a guanyar el 18è Premi de poesia Joan Duch, que enguany celebra la seva majoria d’edat recordant a l’autor de Juneda Joan Duch.

 

La convocatòria del 1r Premi Carles Hac Mor ha superat totes les expectatives en un primer any on toca la setantena de treballs presentats. L’organització en destaca l’elevada participació, que demostra l’estima i la valoració que es té pel poeta i l’ interès per la creació en clau subversiva. A més, n’assegura la seva continuïtat. Pel que fa al Premi Joan Duch, en destaquen la xifra de 20 treballs presentats en un guardó que enguany bufa 18 espelmes.

 

Els originals es podien presentar fins al 31 de gener. El jurat pel Premi Carles Hac Mor estarà format per Anna Gual, Jordi Marugat i Ester Xargay; mentre que Joan Cornudella, Francesc Gelonch, Jordi Pàmias, Anna Pantinat, Jaume C. Pons Alorda i Jordi Quer integren el jurat del Premi Joan Duch.

 

El veredicte es farà públic durant un acte literari que acollirà el Teatre Municipal Foment de Juneda el dissabte 25 de març. Els guanyadors obtindran 300 euros (Premi Carles Hac Mor) i 1.500 euros (Premi Joan Duch) a més de la publicació de les dues obres premiades per l’editorial Fonoll.

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp