Sou a: Inici / Noticies

Noticies

Noticies del lloc
INSCRIPCIOCONCURSDECORACIOCARRERS.pdf
1r CONCURS DE DECORACIÓ DE BALCONS I CARRERS - FM JUNEDA 2022
La Festa Major de Juneda és la festa per excel·lència de la nostra vila i amb ella ens retrobem i celebrem uns dies on tothom surt al carrer. És per aquest motiu que volem que els nostres carrers siguin un aparador més d’aquesta festa i omplin de caliu la vila de Juneda. L’objectiu d’aquest concurs és guarnir els balcons i els carrers amb motiu de la Festa Major de Juneda i fer partícips a totes les junedenques i a tots els junedencs.
BALCON1.jpg
gabrielaonTwitter.jpg
Llotges FM 2022
Llotges per a la Festa Major de Juneda 2022
Informació del sistema d'adjudicació de les llotges del Parc Alegria per a la propera Festa Major de Juneda, que celebrarem del 26 al 30 d'agost de 2022.
PROGRAMA FM 2022
PROGRAMA FM 2022
PROGRAMA D'ACTES DE LA FESTA MAJOR DE JUNEDA 2022
Llibret en format digital, amb tota la informació referent als preludis i a la Festa Major de Juneda 2022. Conté les salutacions de les autoritats, el programa detallat dels actes, recomanacions i normes de seguretat pels correfocs, informació sobre les llotges del Parc Alegria, carrers tallats, cartells guanyadors, etc.
Llotges lliures FM 2022
Llotges lliures per Festa Major
Degut a la baixa demanda, enguany les llotges del Parc Alegria per la Festa Major de Juneda 2022 seran lliures. Queda, doncs, anul·lada la convocatòria del sorteig per a la seua adjudicació previst per aquest diumenge 21 d'agost.
DIADA2022_ActeInstitucional
Diada2022_programaActivitats
Diada Nacional de Catalunya
Acte institucional i programa d'activitats per celebrar, aquest cap de setmana, l'Onze de Setembre, la Diada Nacional de Catalunya.
Consulta Cens per sorteig Jurat Popular
Servei de consulta del cens pel sorteig de Jurat Popular
AJUTS I SUBVENCIONS 2022
S'obre convocatòria per a la concessió de subvencions per procediment de concurrència competitiva per a les següents finalitats:
BASES SUBVENCIONS COMERÇ 2022
FORMULARI DE SOL·LICITUD 2022
BASES.pdf
FORMULARISOLLICITUDSUBVENCI4742022MILLORESOREFORMESDELOCALSCOMERCIALS.pdf

Accions del document

  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp