Search
Close this search box.

Lo Cub

LO CUB: espai per a nous empresaris i emprenedors

L’Ajuntament de Juneda ha creat un espai dins de les instal·lacions de l’Ajuntament, al carrer Major número 13 2a planta, per convertir-lo en un centre de referència per a nous empresaris i nous emprenedors amb un contingut tecnològic.

La finalitat d’aquest espai és facilitar la creació de noves empreses i fomentar l’activitat econòmica i empresarial; a més d’aconseguir que la tecnologia i la innovació s’instal·lin en el nostre territori.

Lo Cub de Juneda vol acollir a joves emprenedors, a empreses que necessitin temporalment una ubicació per tal de consolidar-se, freelance, autònoms que inicien el seu negoci o fins i tot professionals que busquen la sinergia empresarial.

Lo Cub compta amb dos despatxos, una sala de coworking, una sala de reunions i formació, una sala d’espera polivalent, uns serveis i un cafè-office. Totes les dependències disposen d’aire condicionat, calefacció, connexions elèctriques i informàtiques.

La ocupació dels despatxos així com dels espais de coworking, està condicionada a la corresponent sol·licitud d’accés a Lo Cub, aportant tota la documentació requerida i acreditant el compliment de les condicions establertes.

Search
Close this search box.